18 квітня 2024 року здобувачка освіти Державного професійно-технічного навчального закладу « Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» Катерина Ротар здобула ІІ призове місце в обласному конкурсі фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з професії "Кондитер".                  
В умовах запеклої боротьби та конкуренції наша конкурсантка продемонструвала ґрунтовні знання в теоретичному турі, який проводився у формі онлайн тестування. 
Практичні навички та вміння Катерина показала, приготувавши тістечко «Сакура». Загалом у конкурсі приймали участь представники 19-ти ЗП(ПТ)О міста Вінниці та регіону. Членам журі, до складу якого входили представники кращих Вінницьких закладів сфери ресторанного господарства, було досить складно обрати кращих із кращих. Проте, наше тістечко за смаковими якостями, естетичним оформленням та бездоганним професійним виконанням стало одним із тих, які отримали високу відзнаку і нагороду.

Щиро вітаємо Катерину Ротар з перемогою! Бажаємо їй подальших професійних звершень та гордимося, що наші здобувачі освіти в числі найкращих.

Окремо висловлюємо подяку майстру виробничого навчання Наталії Тишкунь та викладачеві спецдисциплін Раїсі Мазур та всім членам методичної комісії з професії "Кухар. Кондитер"за якісну підготовку здобувачки освіти до конкурсу.